In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Parketmeester Huot Denspark -

Edisonweg 5D, Alkmaar
Interieur
Parketmeester Huot Denspark. Bij Parketmeester Huot Denspark, zijn zij trots dat ze bij deze club mogen horen. Waar de vooroordelen vaak wat stoffig en ouderwets zijn, zijn juist de Parketmeesters zeer vooruitstrevend! Zij doen veel aan technisch onderzoek, waardoor ze voorlopen op bijvoorbeeld vloeren op vloerverwarming en het plaatsen in appartementen.
Assortiment. In de showroom kunnen zij de meest uiteenlopende houtsoorten laten zien, in diverse vormen, zoals parketvloeren in vele patronen, plankenvloeren, maar ook de nieuwste laminaatvloeren kan bij Parketmeester Huot Denspark vinden.

Tevens heeft Parketmeester Huot Denspark een afdeling stoffering, zodat zij een compleet pakket kunnen aanbieden. Denk daarbij aan tapijt, marmoleum en de PVC-Vloeren.
Parketmeester Huot Denspark, Edisonweg 5D, Alkmaar
10.00 - 17.30 uur